TELEFON: 98 32 31 31EMAIL: info@klarup-dyreklinik.dkÅBNINGSTIDER: MANDAG-FREDAG 08:00-17:00

OM KLINIKKENKLINIKKEN

På klinikken nær Aalborg er der stor fokus på nærhed og trygge rammer. Ønsket er at skabe en klinik, hvor det faglige niveau er i top, og hvor det er rart at være – både for dyr og ejer. Det er trods alt et af familiens medlemmer, det drejer sig om.

Klinikken har til huse i det gamle posthus på Postvej i Klarup, som tidligere har fungeret som togstation. Lokaliteten er let tilgængelig – både fra Klarup og fra hele lokalområdet. Desuden er det nemt at komme til klinikken med bus fra Aalborg, da bus nummer 2 mod Klarup kører lige til døren.

VORES PERSONALEDyrlæge og ejer

Trine Møller Larsen


Tekst på vej
Dyrlæge

Mona


Mona er uddannet dyrlæge i 2016 fra Københavns Universitet og har siden arbejdet både i Danmark og Norge. Mona interesserer sig for familiedyrene og tandbehandlinger af disse. Desuden har hun særlig interesse for de eksotiske patienter, specielt kaniner og fugle – alt med fjer.

I 2017 var hun på et længere ophold i Abu Dhabi, hos Dr. Jaime Samour, hvor hun arbejdede med jagtfalke og opnåede færdigheder indenfor f.eks. endoskopi, anæstesi, røntgen, bløddelskirurgi, knoglekirurgi, reparation af fjer og medicinske sygdomme.

Privat bor hun på en gammel gård mellem Terndrup og Bælum sammen med sin kæreste, adopteret kat fra Norge og to Harris høge.
Veterinærsygeplejerske

Kamilla


Kamilla er veterinærsygeplejerske. Kamilla er uddannet i Aars. Du kan altid forvente et smil – og det samme kan dit kæledyr. Desuden vil Kamilla meget gerne hjælpe dig med spørgsmål af enhver art.Copyright Klarup Dyreklinik 2018