VI TILBYDERBEHANDLINGER

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger her på dyreklinikken i Klarup nær Aalborg. Der udføres både medicinske og kirurgiske behandlinger af mindre husdyr. Derudover laver vi også almene sundhedseftersyn samt forebyggende behandlinger herunder tandbehandlinger (tandrensning mm.).

Røntgenundersøgelser foretages ligeledes på dyreklinikken incl. HD-foto til Dansk Kennel Klub.

HJEMMEBESØG

Det kan forekomme, at kæledyr er tryggere mellem hjemmets fire vægge, og derfor tilbyder vi hjemmebesøg efter aftale. Dette er også en mulighed for dyreejere, der har svært ved at komme til Klarup.

Normalt udføres alle konsultationer på dyreklinikken i Klarup. Du skal være meget velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en snak om et eventuelt besøg.

FODER

På klinikken forhandles der udelukkende foder af høj kvalitet.

Ernæringsrigtigt foder er vigtigt for dit kæledyrs helbred. Specialdiæter kan også være nødvendige i behandlingen af forskellige sygdommme, f.eks. allergier, tarmlidelser, hjertelidelser, sukkersyge, leverlidelser, urinvejslidelser osv.

Som dyreejer kan det være svært at finde det helt rigtige foder til dit kæledyr, og derfor er du altid velkommen til at ringe eller kigge ind på klinikken. Så kan vi sammen finde den bedste løsning for netop dit dyr.

KØB AF KÆLEDYR

Der er mange ting, der skal sørges for, når man optager et nyt medlem i familien, og vi står gerne til rådighed med råd og vejledning om foder, legetøj, plejeprodukter mv.

Kig ind på klinikken i Klarup eller giv os et kald.

Copyright Klarup Dyreklinik 2018