OM KLINIKKENKLINIKKEN

På klinikken nær Aalborg er der stor fokus på nærhed og trygge rammer. Ønsket er at skabe en klinik, hvor det faglige niveau er i top, og hvor det er rart at være – både for dyr og ejer. Det er trods alt et af familiens medlemmer, det drejer sig om.

Klinikken har til huse i det gamle posthus på Postvej i Klarup, som tidligere har fungeret som togstation. Lokaliteten er let tilgængelig – både fra Klarup og fra hele lokalområdet. Desuden er det nemt at komme til klinikken med bus fra Aalborg, da bus nummer 2 mod Klarup kører lige til døren.

VORES PERSONALEDyrlæge og ejer

Trine Møller Larsen


Trine er uddannet dyrlæge i 2007, og har siden arbejdet flere forskellige steder i danmark. Indtil hun i 2014 blev ansat på Klarup Dyreklinik. I september 2019 overtog Trine Klarup Dyreklinik fra Birgit Nørgaard.

Trine interesserer sig især for kaniner, samt kirugi og røntgen på vores familiedyr, derudover har Trine mange års erfaring indenfor tandbehandling.

Privat er Trine bosat i Nørresundby sammen med hendes mand og to piger. Fritiden går med at renovere hus og gå med hendes to hunde.
Dyrlæge

Marlene Strange Hansen


Marlene er uddannet dyrlæge fra Københavns universitet i 2020. Marlene har arbejdet en sommerferie som Dyrlæge i sverige, samt som klinikassisten i København under hendes studie.

Marlene interesserer sig for kaniner, medicinske lidelser hos vores familiedyr og for tandbehandling.

Privat er Marlene bosat i Aalborg Øst og bruger blandt andet sin fritid på kajaksejlads.
Veterinærsygeplejerske

Kamilla Borup Hosbond


Kamilla er veterinærsygeplejerske, uddannet i 2013.

Kamilla er uddannet hos Familiedyrlægerne i Aars. Du kan altid forvente et smil – og det samme kan dit kæledyr. Desuden vil Kamilla meget gerne hjælpe dig med spørgsmål af enhver art.

Privat bor Kamilla sammen med sin mand og hendes 2 piger i Dall villaby.

Kamilla er pt. på barsel med hendes andet barn.Copyright Klarup Dyreklinik 2018